Ne demek?

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve makro odalara duhullerde bulunanlar üzere henüz geniş açıklıkları kapatmak karınin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer sağlamak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten veya bu malzemelerin bir kombinasyonundan dokumalabilir. Ekseriya 30 ila 120 zaman arasında değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı çın rahat açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak müstacel çıkış bapsı alegori çatı gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için ciğerörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna ilgilı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen ilgisiz hamam yangın contası.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolay ve dışarıya essah açılmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Camlı yangın kapıları veya ürkü barlı yangın bapları başka yangın kapısı türleri arasındadır.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, hariçarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Göreceksiniz ki bu not Yangın Kapısı Fiyatları faik kaliteli yangın baplarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden dışarı gerçek devinme sav konusu olduğu ciğerin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete izin vermesi gerekir.

Yangın kapısının etkinliğini sakınmak ve çatı sakinlerinin güvenliğini sahip olmak amacıyla, denetimler sırasında rastgele bir sakamet bulunması halinde derhal tamirat yahut bileğfiiltirme bünyelmalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha etkili mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page